Hedendaagse techniek, traditioneel vakmanschap

Ieder z'n vak,
daar pakt u uw voordeel mee!

5 van de Ven Fans aan het woord

Moet u als directeur, office-manager of secretaresse weten dat de beeldresolutie van het print- en drukwerk dat u wilt bestellen één op één 300 DPI moet zijn!? Termen als: RGB, CMYK, Certified PDF zeggen u ook al helemaal niks. Veel online-drukkers geven u het gevoel dat het plaatsen van een order een fluitje van een cent is. De realiteit is vaak anders. Want hoe reageert u op print- en drukwerk dat toch niet naar wens is? Kostbare tijd en geld verspild... jammer maar helaas! Het ‘ieder-z’n-vak-gevoel’ komt meteen bij u bovendrijven. Kennis, vakmanschap, persoonlijke aandacht en een voortreffelijke service is waar u naar snakt. Van de Ven  printservice & drukwerk is daarom graag uw rechterhand! Ze zorgen dat al uw print- en/of drukwerkopdrachten er picobello uitzien en dat tegen een scherpe prijs!  Lees de ervaringen van vijf Van de Ven Fans die al jaren ontzorgd worden door Van de Ven.Dichtbij, snel en gedreven!

We hebben al jaren een voortreffelijke relatie met Van de Ven. Dichtbij, snel en altijd een uitstekende service! Vooraf ontvangen we een heldere, scherpe offerte opgevolgd door een drukproef. Na akkoord maken ze alles piekfijn in orde. Van de Ven drukt en print briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, nieuwsbrieven, werk- en formulierboekjes, folders, canvasdoeken. Kortom: eenmaal fan, altijd fan.

Piet Jans, Dierenartsen Midden-Brabant - Diessen


De kracht van een familiebedrijf

Net als Van de Ven zijn ook wij een familiebedrijf. Een voortreffelijke service en warme betrokkenheid is vanzelfsprekend. Laatst hadden we een probleem met de verpakkingstape die we elders hadden besteld. Zonder dat we er naar vroegen leverde Van de Ven twee samples met de vraag: ‘Probeer deze eens uit!?’ Een fantastische actie! Zulke initiatieven waarderen we zeer. Het gevoel van dichtbij blijven we dan ook koesteren.

Joyce van Riel, Hoefnagels Branddeuren - Tilburg


Kwaliteit overgoten met een sausje Beekse gemoedelijkheid

Van de Ven printservice en drukwerk staat voor kwaliteit, overgoten met een sausje Beekse gemoedelijkheid. Het dorpskarakter geeft me meteen een goed gevoel. Het ‘ons kent ons-gevoel’ zorgt ervoor dat er snel en efficiënt geschakeld kan worden. Of het nu om een folder of een festivalkrantje gaat, ze hebben vaak aan een half woord genoeg.

Hans Geraerts, Museumbrouwerij de Roos - Hilvarenbeek

Topservice en altijd
met een glimlach

Van de Ven print en drukt al jarenlang alles voor ons. Briefpapier, enveloppen, brochures,
magazines, productfolders, alles ziet er perfect uit. De service is top en altijd met een glimlach! Laatst had ik een probleem met ons opmaakprogramma. Ronald komt met alle plezier even langs om dit probleem op te lossen en uit te leggen hoe ik het de volgende keer aan moet pakken. Van zo’n betrokken leverancier wordt je gewoon FAN!

Anouk Deenen, Ingenieursbureau Heemskerk - Diessen

Kleinschalig, maar met een opvallend breed pakket aan diensten

Ondanks de kleinschaligheid is het een zeer geoutilleerd bedrijf met een opvallend breed pakket aan diensten. Ze doen dan ook zeker niet onder voor de  grotere online-drukkers. De persoonlijke aandacht, het meedenken naar creatieve oplossingen en het snel in actie komen wanneer dat nodig is, is hun visitekaartje. Lokaal is vaak heel speciaal! Dit is zeker van toepassing op de samenwerking met Van de Ven!

Hans van der Sanden, Cultureel centrum Elckerlyc - Hilvarenbeek