Hedendaagse techniek, traditioneel vakmanschap

Onze voordelen

We maken u graag FAN van VAN DE VEN!

We gooien alles in de strijd om deze nieuwe slogan steeds weer waar te maken! Inmiddels lopen er al heel wat Van de Ven-fans in Hilvarenbeek en omstreken rond. En het mooie is dat er steeds meer bij gaan komen! Zowel bedrijven, z.z.p.-ers als instellingen weten ons telkens weer te vinden als het gaat om kwalitatief print- en drukwerk. Niet alleen de kwaliteitsnorm is hoog, ook onze betrokkenheid kent geen grenzen.

Productie en DTP in eigen huis.

Naast de nieuwest Konica Minolta digitale full color pers, Océ hoogvolume digitale zwart-wit pers, Canon grootformaat inkjet en Agfa grootformaat vlakbed uv-printer beschikken we ook over een eigen DTP-omgeving. Om uw print- of drukwerk nog specialer te maken, bieden wij de de meest uiteenlopende mogelijkheden voor speciale afwerkingen.

U vraagt, wij maken er iets moois van!
Van krabbel tot aan een onderscheidende bedrijfspresentatie, geboortekaartje, posters, folders, briefpapier, visitekaartjes, noem maar op. Het eindresultaat zal u verrassen.

Korte lijnen, lange relaties.
…daar zorgen Geert en zoon Ronald wel voor. U krijgt namelijk maar één keer de kans om een eerste indruk te maken bij uw relaties. Op een gemoedelijke manier gaan we met uw klus aan de slag en komt u een volgende keer graag weer terug!

Snelle levering, scherpe prijzen en gratis bij u afgeleverd.

Bij Van de Ven wordt hard gewerkt om op tijd te kunnen leveren, zonder ook maar enige concessie te doen aan het eindresultaat! De oprukkende internetdrukker maakt ons niet zenuwachtig. Want voor een scherpe prijs van print- of drukwerk kunt u ook bij ons terecht. Een bijkomend voordeel is dat eventuele aanpassingen/correcties snel uit te voeren zijn. Face to face contact werkt altijd nog beter dan online communicatie. Want een aanspreekpunt dat u in de ogen kunt kijken, geeft vaak een vertrouwd gevoel.

Persoonlijke bezorgservice
in de regio
We bezorgen in de gehele Benelux. Woont of werkt u in de omgeving van omgeving van Tilburg, Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk of Reusel dan wordt het bestelde drukwerk persoonlijk bij u afgeleverd. Voor grotere afstanden wordt de post of koerier ingeschakeld. We houden altijd rekening met uw wensen. U heeft ook de mogelijkheid om het drukwerk te voorzien van uw eigen etiketten of blanco etiketten, zodat uw eigen klant profiteert van schitterend drukwerk.