Hedendaagse techniek, traditioneel vakmanschap

Foamboard

Met een foamboard valt u op!

Breng uw reclameboodschap goed over met een foamboard van Van de Ven. Wij leveren uw foamboard in verschillende maten en van een hoge kwaliteit. Bovendien is een foamboard bij ons van een ongelofelijk scherpe prijs. En voor die scherpe prijs krijgt u van ons allerlei opties. Uw foamboard is beschikbaar in allerlei verschillende maten, namelijk:

  • Van A6 (10,5 x 14,8cm) tot A0 (84 x 118,8cm) )
  • En van B3 (35 x 50cm) tot B0 (100 x 140cm)

En staat uw maat er niet bij? Geen enkel probleem, bij ons is het ook mogelijk om een foamboard op maat te laten snijden. Laat het ons weten wat voor soort foamboard u wilt en wij zorgen er voor dat u een prachtig product krijgt geleverd.

De bedrukking van een foamboard

Om uw reclameboodschap goed uit de verf te laten, is een hoge kwaliteit bedrukking nodig. Bij Van de Ven leveren wij die kwaliteit. Wij bedrukken de boodschap op uw foamboard op zelfklevend vinyl dat wij vervolgens weer op het bord plakken. Met onze specialistische kennis zorgen wij er voor dat uw boodschap altijd voldoet aan uw kwaliteitseisen. Om er zeker van te zijn dat uw foamboard goed wordt bedrukt, bieden wij altijd een gratis proefdruk vooraf. Zo weet u zeker dat uw foamboard de juiste bedrukking krijgt. Het foamboard zelf is gemaakt van twee lagen stevig karton met daartussen foam, zodat deze stevig en licht is. Wilt u meer weten over een foamboard? Neem dan contact met ons op.

Service en contact

Bij Van de Ven staan wij klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Naast scherpe prijzen en goede producten, bieden wij ook een fantastische service. Wij staan altijd persoonlijk voor u klaar. Wilt u een afspraak maken, bestelling plaatsen, een offerte aanvragen of wilt u iets weten over bijvoorbeeld een foamboard? Bel tijdens werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur naar 013 505 3758 of stuur een mail naar info@drukven.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor al uw drukwerk gaat u naar uw specialist Van de Ven.