Hedendaagse techniek, traditioneel vakmanschap

Etiketten drukken

Breed assortiment aan topkwaliteit etiketten

U wilt etiketten drukken? Van de Ven is uw specialist. Wij staan klaar voor al uw drukwerk, ook voor al uw etiketten. Bij Van de Ven kunt u etiketten drukken uit een breed assortiment. Onze diensten zijn afhankelijk van wat u nodig hebt. Denk daarbij aan diensten als:

Daarvoor bieden wij ook het materiaal wat daarvoor nodig is. Wilt u fles etiketten drukken? Dan gebruiken wij vaak Montana. Dit papier heeft een grammage van 90 g/m2. Dit papier heeft geen lijm nodig om zich te hechten aan de fles. Het toevoegen van water is voldoende. Kijk snel in ons aanbod voor de kleur die u wilt hebben.

Etiketten drukken: het ontwerp

Bij Van de Ven bieden zorgen wij er altijd voor dat wij de etiketten drukken die naar uw eigen smaak zijn. Uiteraard bieden wij ondersteuning bij het ontwerp, maar u kunt deze helemaal naar uw eigen smaak maken. Laat u product etiketten drukken, dan is het uiteraard belangrijk dat deze passen bij datgene wat u met uw onderneming wilt uitstralen. Kijk even naar onze aanleverspecificaties, zodat u precies weet hoe u het ontwerp bij ons moet leveren. Komt u hier even niet uit? Vraag dan naar onze DTP-er, die u hiermee hebt.

Vragen en opmerkingen

Wilt u meer weten over etiketten drukken? Op onze site bieden wij alle informatie die u nodig hebt. Denk daarbij aan informatie over de kwaliteit van het papier en de prijsspecificaties van uw bestelling. Laat u bij ons etiketten drukken, dan staan wij uiteraard ook persoonlijk voor u klaar. In een vraaggesprek brengen wij al uw wensen en behoeften in kaart. Bovendien profiteert u bij ons van verschillende voordelen waardoor u altijd de etiketten krijgt die u nodig hebt. Bel voor een afspraak, een offerte en vragen/opmerkingen naar 013 505 3758 of mail info@drukven.nl. Etiketten drukken doet u bij Van de Ven, uw specialist op het gebied van drukwerk.