Hedendaagse techniek, traditioneel vakmanschap

Brochures drukken

Brochures drukken met professionele look

Laat uw brochures drukken bij Van de Ven, uw favoriete drukkerij. Bij ons laat u een brochure drukken van hoge kwaliteit en met een professionele look. Laat uw showroom aan uw klanten zien met een brochure die de juiste impressie geeft. Bij Van de Ven zorgen wij er voor dat de filosofie van uw bedrijf doorklinkt in de brochures. Altijd staan wij persoonlijk klaar om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. In een persoonlijk gesprek met u bepalen wij samen hoe u uw brochures eruit moeten komen te zien. Wilt u een beperkt aantal brochures drukken? Dat kan extra voordelig.

Brochure drukken en printen

Wilt u een grote partij bestellen, dan kunt u het beste brochures drukken. Dat doen wij zowel in full-colour als in zwart-wit. Bestelt u 20 brochures of minder, dan is dat extra voordelig. In plaats van brochures drukken, printen wij deze digitaal. Dezelfde kwaliteit, maar verhoudingsgewijs voordeliger. Grotere partijen brochures drukken wij. U kunt brochures drukken op drie verschillende materialen:

  • Brochures drukken op Explorer 110 g/m2
    Houtvrij ongestreken witpapier is geschikt voor print en offset, dat altijd een perfect kwaliteit beeld geeft. Omdat het grammage 110 is, werken onze drukmachines hierop optimaal.
  • Brochures drukken op BIO TOP 3 next 120 g/m2
    Een uitstekend grammage garandeert ook hier een optimale drukkwaliteit, waarbij het papier houtvrij is en natuurlijk wit.
  • Brochures drukken op Core Silk/Gloss 150 g/m2
    Hoge kwaliteit zijdeglans wit papier met eveneens een grammage waarmee onze drukmachines optimaal reneren.

Voor de kaften raden wij aan om brochures drukken met andere soorten papier. Kijk hiervoor verder op onze website voor een uitgebreide uitleg.

Brochures drukken met de juiste service

Laat uw brochures drukken door ons en u krijgt een uitstekende service. Wij zorgen er altijd voor dat aan uw wensen en behoeften ruimschoots wordt voldaan. Wilt u brochures drukken? Maak dan snel een afspraak met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. Bel hiervoor 013 505 3758. Of stuur een mail naar info@drukven.nl en wij nemen contact met u op. Brochures drukken doet u bij Van de Ven, uw ideale leverancier van al uw drukwerk.