Hedendaagse techniek, traditioneel vakmanschap

Banner drukken

Geef uw onderneming de uitstraling die zij verdient met een banner

Een banner drukken gaat snel, goed en voordelig bij Van de Ven, uw partner voor al uw drukwerk. Wij geven uw onderneming de uitstraling die zij verdient. Voor allerlei zaken kunt u een banner drukken:

  • Zet uw aanbieding in de spotlight
  • Geef een presenteerblaadje van uw onderneming aan de mensen op de straat
  • Geef uitstraling aan de evenementen die u organiseert

Een banner kan voor allerlei zaken ingezet worden. Laat u een banner drukken, dan bestelt u promotiemateriaal dat u lange tijd kunt gebruiken. Een banner drukken bij Van de Ven betekent altijd drukwerk van hoge kwaliteit dat goed zichtbaar is.

Een banner drukken: wat kan ik verwachten?

Bij ons laat u altijd een rollup banner drukken. Deze bestaat uit een oprolbaar systeem met de film daarin verwerkt. Hierdoor kunt u de banner eenvoudig oprollen en opbergen in een handige draagtas. De film van de banner drukken wij met de door u gewenste boodschap. De banner drukken wij op een niet-lichtdoorlatende film. Zo schijnt de film niet door wanneer hier licht op schijnt en is deze altijd goed zichtbaar. Nadat wij klaar zijn met de banner drukken, brengen wij voor u een laminaatlaag aan. Deze beschermt het doek tegen vocht en krassen. Het doek kan hierdoor bovendien eenvoudig worden schoongemaakt. Een banner drukken bij Van de Ven betekent dus ook dat u een product bestelt dat jarenlang mee kan gaan. Wilt u dat uw boodschap goed opvalt? Schijn dan de bijbehorende spotlight op de banner.

Service van Van de Ven

U krijgt van ons de bijbehorende service wanneer wij uw banner drukken. Bij Van de Ven geniet u van een aantal fantastische voordelen waardoor u altijd verzekert bent van het juiste drukwerk. Laat u door ons een banner drukken, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Gratis drukproef vooraf
  • Gratis bezorgen in regio Tilburg
  • Eenvoudig opnieuw te bestellen
  • Gratis controle op uw drukwerk
  • Gratis hulp bij het ontwerp

Bij ons laat u altijd de juiste banner drukken voor uw onderneming. Van de Ven is uw ideale partner voor al uw drukwerk.