Hedendaagse techniek, traditioneel vakmanschap

Adresetiketten

Adresetiketten in verschillende soorten

Bij Van de Ven laat u ook al uw adresetiketten drukken op uw correspondentiemateriaal. Voor het sturen van grote hoeveelheiden post komen adresetiketten goed van pas. Bijvoorbeeld voor het versturen van uw kerstkaarten of dat van grote hoeveelheden post naar klanten en zakenrelaties. U levert bij ons simpelweg de adresgegevens in, bij voorkeur in een excelbestand. En wij zorgen ervoor dat uw adresetiketten zorgvuldig worden geleverd door ons. Onze service zou incompleet zijn wanneer wij u slechts één optie voor zouden leggen. Daarom kunt u bij ons op verschillende manieren adresgegevens op uw correspondentiemateriaal laten zetten. Wij bieden hiervoor verschillende zaken aan die wij kunnen toevoegen aan de adresetiketten. Om u een idee te geven van deze zaken voor uw adresetiketten, zetten wij deze even voor u uiteen.

Adresetiketten bij Van de Ven

Bij Van de Ven bieden wij grofweg vijf zaken die handig zijn voor uw adresetiketten. Deze zijn:

 • KIX-code
  Een KIX-code is een streepjescode die de adresgegevens bevatten. Hierdoor is het voor de postdienst makkelijker om uw partijen post makkelijker te sorteren.
 • FIM-code met de aanduiding ‘Postzegel niet nodig’
  Deze code geeft aan dat de retourenvelop niet gefrankeerd hoeft te worden. De betalingen worden automatisch verwerkt.
 • Medische post-logo
  Wanneer u medische post verstuurd, dan is het extra belangrijk dat de postdienst hier zorgvuldig mee omgaat. Adresetiketten met dit logo waarborgen die zorgvuldigheid.
 • Port betaald-aanduiding
  Wanneer u een zakelijke overeenstemming hebt met de postdienst, dan is een Port Betaald-logo op uw adresetiketten enorm handig. Het plakken van postzegels is dan overbodig.
 • Priority-logo
  Wilt u adresetiketten waarop het duidelijk is dat uw post voorrang moet krijgen? Dan zorgt een Priority-logo op uw adresetiketten hiervoor.

Van de Ven: service en contact

Bij Van de Ven zorgen wij er voor dat u de adresetiketten krijgt die u nodig hebt. Wilt u meer weten over onze adresetiketten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur op 013 505 3758. U kunt mailen naar info@drukven.nl en wij nemen snel contact met u op. Voor al uw drukwerk gaat u naar Van de Ven, uw favoriete drukkerij.